Наставникът на ЦСКА-София Милош Крушчич сподели, че неговите футболисти сами

...
Наставникът на ЦСКА-София Милош Крушчич сподели, че неговите футболисти сами
Коментари Харесай

Милош Крушчич: Сами се вкарахме в тази ситуация

Наставникът на ЦСКА-София Милош Крушчич показа, че неговите футболисти сами са си отговорни за сложната победа с 1:0 при гостуването на последния в класирането в Първа лига Витоша (Бистрица) в мач от 25-ия кръг.

" Сами се вкарахме в тази обстановка. Имахме огромно предимство, положения, случи се и този пропуск от дузпата. След това се получи малко повече раздразнителност, противникът пък доби самочувствие. През второто полувреме също имахме благоприятни условия. Все отново показахме самообладание и считам, че спечелихме справедливо. Най-важното е, че спечелихме трите точки. Трябваше да вкараме общо първото полувреме и щеше да ни бъде доста по-лесно. Очаквахме подобен мач. Всичко зависеше от нас. Сами се вкарахме в това състояние, че да треперим до края. Но това е футболът.

Вижда се, че при Соу има огромно предпочитание, тренира добре, бори се, само че казусът е повече психически. Чувства напън, че не вкарва. Трябва да му помогнем да преодолее този сложен интервал. Не сме мислили за мача за купата с Ботев. Всеки даде максимума. Играем мач за мач ", приключи Крушчич.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР