Наставникът на ЦСКА-София Милош Крушчич смята, че неговият тим е

...
Наставникът на ЦСКА-София Милош Крушчич смята, че неговият тим е
Коментари Харесай

Крушчич: Утре ни трябват голове, Ботев не е само Неделев

Наставникът на ЦСКА-София Милош Крушчич счита, че неговият отбор е подготвен да се класира за финала за Купата на България. Специалистът е на мнение, че тимът в първия дуел е играл добре, само че само неналичието на гол е попречила в този момент да бъде в по-добра позиция.

“Целта ни на следващия ден е да победим. Ние постоянно играем за победа, по този начин ще бъде и на следващия ден. Няма любимец в мача, само че нас не ни устройва равенството. Трябва да вкараме гол. В първия мач контролирахме обстановката и единствено това ни липсваше. Съжалявам, че на следващия ден ще има по-малко хора поради епидемиологичната обстановка. Не знам по какъв начин тъкмо ще бъде, само че се надявам, че почитателите, които дойдат ще ни подкрепят”, сподели треньорът.

“В Ботев не е единствено Неделев, имат и други съсловия играчи. Балтанов е най-ключовият футболист в техния тим. За мен най-важното е, че моите футболисти като се изключи Юрич са здрави. Кой ще играе, ще забележим на следващия ден. Белтраме беше малко болен, имаше подозрение за ковид, само че направихме тест и беше негативен. Имаше разстройство и не тренираше два-три дни, само че към този момент е на разположение”.

“Надявам се, че новите футболисти ще вдигнат качеството на отбора. Ръководството постъпи доста мъдро, че ги уреди още в този момент, тъй като ще може доста по-бързо да се приспособяват за новия сезон”, сподели Крушчич.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР