Наставникът на ЦСКА-София Милош Крушчич остана доволен от представянето на

...
Наставникът на ЦСКА-София Милош Крушчич остана доволен от представянето на
Коментари Харесай

Крушчич хвали младите, не знае дали ще остане за следващия сезон

Наставникът на ЦСКА-София Милош Крушчич остана удовлетворен от представянето на неговите футболисти, които завоюваха с 2:0 контролата против Ботев (Враца). Сърбинът похвали младите играчи, които се появиха на терена след почивката, а също по този начин призна, че няма отговор на въпроса дали ще остане треньор на алените и за идващия сезон.

“Най-важното е, че изиграхме първи мач след два месеца и половина. Всички са здрави. Със сигурност можем да играем по-добре, само че сега най-важното е всички да са здрави.

Дисциплината в играта беше добра, само че липсваше малко динамичност. Имахме къса подготовка и се вижда, че ни липсват мачове. Но изиграхме добър мач.

Със сигурност съставът против Витоша няма да е същият като този, който стартира през днешния ден. Имаме огромна конкуренция по крилата. Ще решим съгласно противника.

Второто полувреме беше по-лесно. Имахме много моменти, а противникът нямаше благоприятни условия като се изключи едно центриране през първото полувреме. Мисля, че в идващия мач ще сме още по-добри.

Няма да има още напуснали футболисти. Имаше юноши, които оставиха положително усещане през второто полувреме. Имена няма да споменавам”, сподели Крушчич.

“Дали ще остана треньор и за идващия сезон? Нямам отговор на това нещо. Нямам коментар”, добави сръбският експерт.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР