Наставникът на ЦСКА-София Милош Крушчич обяви, че не е притеснен

...
Наставникът на ЦСКА-София Милош Крушчич обяви, че не е притеснен
Коментари Харесай

Крушчич изтъкна причините за разгрома и заяви: Не е приятно, но не съм притеснен

Наставникът на ЦСКА-София Милош Крушчич разгласи, че не е обезпокоен от тежкото проваляне на неговия отбор с 0:5 от Нюрнберг, защото това е единствено една от многото предсезонни тренировки. Специалистът назова и аргументите, които са довели до загубата. Крушчич разкри, че футболистите му са били изморени поради тежките тренировки през последните два дни, а и Нюрнберг бил доста по-напред в подготовката.

“Лош резултат. Тренираме от 10 дни, а Нюрнберг стартира шампионата след седмица. Днес бяхме много изморени. Направихме през вчерашния ден две тренировки и през днешния ден също имахме занятие. Отборът бе изтощен, муден, само че на този стадий е по този начин. Единственото неприятно нещо е огромният резултат. Не обичам да позволяваме голове. През второто полувреме имахме 3-4 положения.

Трябват ни малко повече мощ и скорост, само че на този стадий е това. Нюрнберг е добър тим. За този стадий от подготовката ни противникът бе мощен.

Първите 20 минути имахме прохлада, само че след това се виждаше, че сме изморени. Този резултат няма да ме разколебае. Продължаваме да работим. Имаме си собствен проект на подготовка, продължаваме да работим. Имаме четири седмици до шампионата. Няма по какъв начин да ме тормози провалянето, само че не е добре да се губи с сходен резултат.

Трябва да подобрим играта на скорост. Ще наблегнем повече на къси игри и единоборства. Не сме се готвили особено за този мач, той ни бе като една от тренировките”, разяснява Крушчич пред " Диема " тежкото проваляне от Нюрнберг.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР