Наставникът на ЦСКА-София Люпко Петрович се изказа остро срещу Станимир

...
Наставникът на ЦСКА-София Люпко Петрович се изказа остро срещу Станимир
Коментари Харесай

Люпко: Съдията опропасти всичко, питайте Гриша Ганчев за Бодуров

Наставникът на ЦСКА-София Люпко Петрович се изрече остро против Станимир Тренчев за днешното му съдийство на “Армията”. Червените завоюваха семейството си на Царско село с 3:0, само че сръбският експерт разгласи, че реферът е опропастил всичко. Освен това Петрович засегна и тематиката с отстранения капитан Николай Бодуров. Той посъветва въпросите да бъдат отправяни към футболиста и притежателя на отбора Гриша Ганчев, а не към спортно-техническия щаб.

“Мога да кажа, че Царско село е добър тим с положителни футболисти. Демоннстрира положителни игри. Победихме мощен противник. Ако Царско село играе по този начин, както през първото полувреме против нас, ще затрудни много тимове.

Царско село има добър отбор с класни футболисти.

Имахме две положения през първото полувреме, контролирахме играта, държахме топката. Не позволявахме на съперника да стига до нашата врата. Значи първото полувреме сме играли добре. Всичко беше в наша изгода. През второто полувреме трябваше да падне гол, както се и случи. После стана елементарно - вкарахме втори и трети гол”, сподели Петрович, след което нападна съдията.

“Не бива на личен терен да има такова съдийство. Имаше една чиста дузпа в наша изгода. Два пъти ни стопираха офанзиви поради засади. Защо този арбитър свири по този метод? Кой му споделя по какъв начин да свири?

Той най-после опропасти всичко. Жал ми е за това нещо, само че не мога да си мълча. Съдията би трябвало да свири 50/50, само че не е така”, ядоса се Люпко, който добави, че и отсега нататък ще продължи да залага на Бусато за сметка на Черниаускас.

“Засега Бусато държи своето място. Три пъти застава на вратата и три пъти не позволява гол. Как да не е титуляр?”, разяснява сърбинът.

В умозаключение той приказва и по тематиката “Бодуров”.

“За Бодуров би трябвало да питате него. Лично Гриша Ганчев ще реши. Не питайте нас, а Бодуров и Гриша Ганчев. Нямаме общи гледни точки”, приключи треньорът на алените. efbet Лига 10 кръг, петък 20 септември  ЦСКА-София 3:0краен резулат  Царско село
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР