Наставникът на ЦСКА-София Любослав Пенев постигна първа победа откакто пое

...
Наставникът на ЦСКА-София Любослав Пенев постигна първа победа откакто пое
Коментари Харесай

Любо Пенев атакува Ставров, закани се, че ще има и други като Манолев, коментира наказанието на БФС

Наставникът на ЦСКА-София Любослав Пенев реализира първа победа откогато пое алените, надигравайки с 2:1 Ботев (Враца) като хазаин. След дуела Пенев приказва по всички наболели тематики.

“Спечелихме, тъй като играхме добре. Създадохме доста положения, трябваше да вкараме повече голове, с цел да не се основава това напрежение след 2:1. Давам висока оценка на тима.

Напрежение в кавички. Инстиктивно започваш да играеш в отбрана. Имахме обстановки за контра, имаше и дузпа най-после против Мауридес, само че ОК, не видях добре обстановката.

Всички играха добре - и тези, които започнаха, и тези, които приключиха мача.

В придвижване ще опитам да видя безусловно всички футболисти”, сподели Пенев, след което подхвана рефера Станислав Ставров.

“Имам забележки, тъй като при едно цяло първо полувреме има много остри влизания и нито един футболист на гостите не получи картон. А имаше много обстановки за картон. Да, картонът на Малинов е подобаващ, само че критерият не е идентичен.

Контузията на Лясков? Аз видях какво се случи с Ангел Лясков, само че трябваше и други да видят какво се случи”, разгласи Пенев, който разяснява по следния метод наложената му от БФС санкция в размер на 9000 лв..

“Пак не съм склонен, тъй като по този метод прикриваме проблемите. Може би съм бил изострен, само че не си припомням да съм ги обидил. Може и малко да съм прекалил, само че не съм надалеч от истината.

Тези хора се хващат за някои думи, само че тези хора не могат да приказват за нравственос и морал. Всичко е тъкмо - и по този начин мога да приказвам на конференциите. Да не се връщаме на мача във Варна, тъй като ни слушат и гледат, а някоя комисия може и да заседава”, обясни треньорът, който направи любопитно изявление и по отношение на отстраняването на Станислав Манолев.

“Решението за Манолев е мое. Аз го взех решение. Това е. Не го очаквахте. Ще има и други такива треньорски решения. Мое решение е и по този начин би трябвало да бъде. Момчето си е намерило тим, ще играе”, разясни треньорът на алените, който разгласи, че задачата пред ЦСКА-София е шампионската купа.

“Сега следва дерби №1, най-силното дерби, а ние ще преследваме трите точки, които са значими за купата.” Снимки: Булфото
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР