Наставникът на ЦСКА-София Бруно Акрапович похвали футболистите си за представянето

...
Наставникът на ЦСКА-София Бруно Акрапович похвали футболистите си за представянето
Коментари Харесай

Акрапович: Събличанията са тотална глупост, не сме несериозен отбор, имаме план “Б” и план “С”

Наставникът на ЦСКА-София Бруно Акрапович похвали футболистите си за представянето им и постигнатата победа с 4:0 над Струмска популярност. Специалистът добави, че алените не са лекомислен тим и имат проект “Б” и “С” при продажба на Али Соу или някой различен главен играч.

“Доволен съм от отношението на всеки един състезател, в това число и на тези, които влязоха през второто полувреме. Най-вече от пресата. Влязохме доста съществено в мача и продължихме по този начин до края. Вкарахме хубави голове. Няма по какъв начин да не съм удовлетворен.

Това е метода и стила на игра. Колкото е допустимо да персираме съперника. Да го принудим да направи неточност и да получим обстановка един на един, с цел да вкараме гол.

Има още три седмици да надграждаме. Днес съперникът нямаше нито един късмет, даже не влизаше в нашата половина. Така че би трябвало да изчакаме още и да работим още, с цел да станем по-добри.

Когато влязоха свежи играчи, нямаше разлика и доминирахме. Има играчи, които желаят да са измежду титулярите. Работят съществено, с цел да ме затруднят при избора.

Надявам се да виждам младите по-често в игра и някой от тях да направи крачка към първия тим. Ще им давам късмет да се потвърждават. Доволен съм и мисля, че имат качества”, сподели Акрапович, след което разяснява възможната продажба на Али Соу или различен главен футболист.

“Сега няма пордажба на Али Соу. Игра добре, тренира добре. Това е. Имаме проект “Б” и проект “С”. Не сме лекомислен тим. Ако продадем някой, ще има първокласен заместител. Засега няма такова нещо и ще се веселя да работя с тези играчи”, добави босненският експерт, който поддържа Ивайло Петев, определен за селекционер на родината му.

“Петев е доста добър, първокласен човек. Трябва да му дам поддръжка по този начин, както той ми даваше поддръжка на мен. Телефонът му бе отворен 24 часа за мен, споделяше ми някои неща, които ми помагаха. Пожелавам му триумф.

Събличанията са тотални нелепости. Медиите от време на време прекаляват. Да се дава мнение преди някой да свърши работа - това е несериозно. На всеки би трябвало да се дава време. Никой не може да оправи нещата с магическа пръчка. Така и на него му би трябвало време. Не ми беше мъчно да откажа на Босна. Почувствах, че тази работа в този момент ми дава наслаждение. Искам да работя всеки ден, а там нещата са по различен начин”, приключи Акрапович. Снимки: Владимир Иванов, Sportal.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР