Наставникът на ЦСКА - София Алън Пардю разясни на какво

...
Наставникът на ЦСКА - София Алън Пардю разясни на какво
Коментари Харесай

Пардю разясни за катастрофата на ЦСКА - София, иска нови играчи

Наставникът на ЦСКА - София Алън Пардю обясни на какво се дължи днешното тежко проваляне с 0:5 от Лудогорец в Разград. Англичанинът разкри, че са му липсвали 7-8 футболисти, а “орлите ” са играли с въодушевление. Специалистът е безапелационен, че на “червените ” им липсва ширина в състава и този проблем би трябвало да бъде решен с привличането на нови играчи.
 Исторически срам за ЦСКА - София в Разград Исторически срам за ЦСКА - София в Разград
“Липсваха ни седем-осем индивида. Това беше добра причина да загубим по този тежък метод. Халфовете им пресираха добре и за нас беше доста мъчно. На няколко момчета им беше тежко. Визирам Рассен Божинов и другите млади момчета.

Бях заставен да работя с трима в отбрана, тъй като с подобен вид футболисти разполагам. Много хора отсъстваха, поех риск, можеше и да се оправдае. Тази вечер не се случи.

Тези загуби тежат доста. Кери, Вион, Жеферсон и Турицов ще се завърнат. Те са доста значима част. Тази вечер беше доста мъчно за нас. Изправихме се против първенеца, който игра с въодушевление, без напрежение. Показа своята класа.

Фокусът ми е върху тима, нямам задоволително ширина. Това е моят фокус и това желая да приказвам. Това, което сме говорили с управлението, оставя на назад във времето. Трябва да работим върху подобрението върху състава като ширина. Всички в клуба го знаем. Оценявам поддръжката на почитателите и им се оправдавам ”, сподели Пардю след срещата.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР