Наставникът на ЦСКА, Саша Илич, сподели очакванията си преди утрешния

...
Наставникът на ЦСКА, Саша Илич, сподели очакванията си преди утрешния
Коментари Харесай

Саша Илич: Присъствието на Стоичков на стадиона ще е импулс както за играчите, така и за феновете

Наставникът на ЦСКА, Саша Илич, показа упованията си преди утрешния първи мач от третия квалификационен кръг на Лигата на конференциите против Сейнт Патрикс.

„ Искаме да реализираме добър резултат в утрешния мач. Трябва да сме деликатни със противника, защото може да имаме проблеми “, стартира Илич.

„ Със сигурност това, което демонстрираме в последно време, е методът, по който би трябвало да изглеждаме на терена. Имаме още доста да поправяме обаче “.

„ Сейнт Патрикс употребяват статичните състояние, ние ще обърнем внимание на това. По-важно за мен обаче е по какъв начин ще изглеждаме ние. Казвам го с цялото почитание към ирландците “.

„ Линдсет тренира към този момент с нас. Той има игрова процедура към този момент и няма потребност от подготовка. Ще бъде в проектите за на следващия ден и се надявам да ни помогне. Бисмарк, Митков и Папазов не са на линия. Кръстев получи тежък удар и не е упражнявал от 2-3 дни с нас. Турицов също има известни проблеми в адукторите “.

„ В продължение на 2-3 седмици играем през 3 дни и ни е нужна седмица, в която да имаме единствено един мач. Затова отложихме мача с Ботев. Надяваме се, че по този начин ще починем и ще отстраним Сейнт Патрикс “.

„ Ботев е добър тим, който е в рецесия сега. Не съм гледал от тази позиция обаче. Най-добре беше за нас да не играем 1 седмица и това беше водещото. Нямам искания дали ще сме първо домакини и посетители, защото към този момент няма предписание за голове на непознат терен. Мисля единствено за утрешния мач, би трябвало да изиграем два мощни конфликта “.

„ Няма гаранция, без значение от резултат на следващия ден, че ще се класираме отсега нататък. Това е турнирен мач. Играем пред нашите почитатели на следващия ден и ще тръгнем нападателно от първата минута. Независимо от резултата има и реванш, тъй че на следващия ден не се взема решение нищо “.

„ Стоичков е един от най-големите български играчи. Ще се веселя да се срещна с него. Присъствието на такава персона ще е подтик както за играчите, по този начин и за почитателите. Надявам се, че той ще ни вдъхне спомагателна убеденост “.

„ Няма смисъл да приказваме за Брьондби и Базел, имаме да свършим работата против Сейнт Патрикс. Дай Боже да продължим, тогава ще приказваме за последващи съперници “.

„ Позитивните резултати и положителната игра в последните два мача ни дадоха повече самочувствие. Имаме още за поправяне. Тези дуели обаче ни дават още мотивация за идните конфликти. Не желая да прескачам събитията. Очакват ни два тежки мача и не изпадам в еуфория. Ако излезем с конфигурация за лек мач, ще имаме проблеми “.

„ Бисмарк има тежка травма, която се нуждае от време за възобновяване. Важното е, че е работохолик. Трябва му още малко време. Важно е да не влезе и да се контузи незабавно. Бамба тренира с нас и възможностите му да остане са положителни, само че единствено това мога да кажа “, приключи Илич.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР