Наставникът на ЦСКА - Саша Илич даде пресконференция преди гостуването

...
Наставникът на ЦСКА - Саша Илич даде пресконференция преди гостуването
Коментари Харесай

Саша Илич: Когато условията не са добри, трябва да се играе умно

Наставникът на ЦСКА - Саша Илич даде конференция преди гостуването на Македония Гьорче Петров от втория квалификационен кръг на Лигата на конференциите. Двубоят в Скопие е в четвъртък, 21 юли, от 20:00 часа българско време. Специалистът изрази своите опасения поради предстоящото горещо време на следващия ден:
 Дарко Тасевски: ЦСКА е корав любимец против Македония ГП, изискванията за игра ще са ужасни
Дарко Тасевски: ЦСКА е корав любимец против Македония ГП, изискванията за игра ще са ужасни

" Спортът и политиката нямат нищо общо "

" Времето ще бъде доста горещо и ще бъде тежко за игра. Дошли сме да създадем добър резултат преди втория мач.

Вече сме изяснили състава, знам кои ще играят. Последните 10 дни бяха доста тежки и играчите са изтощени и съгласно това кой по какъв начин се усеща, ние сме избрали стартовата единайсеторка. Условията като не са положителни, би трябвало да се играе мъдро.

Разликата сред мач от шампионата и от евротурнирите е голяма. Ако в шампионата направиш неприятен резултат, имаш още 30 мача, в които можеш да се поправиш. В евротурнирите, имаш още единствено един мач, където би трябвало да се поправиш.

Искам ЦСКА да играе по метода, по който сме упражнявали. Имам свои визии по какъв начин би трябвало да играе ЦСКА и желая да го виждам на терена. Мартин Смоленски е дете, което тренира всеки ден с тима. Той обаче имаше проблеми с травмите. Така той пропусна много тренировки.

Ние би трябвало да създадем по този начин, че да спрем мощните страни на Гьорче Петров. Трябва ни оптималната централизация и съблюдаване на напътствията, единствено по този начин можем да стигнем до добър резултат.

В ЦСКА всеки се труди, с цел да бъде водач. В огромните мачове се вижда кой е водач. Не можеш да кажеш на някого " Ти си водач ". Този човек би трябвало да поема отговорност, да има знание за себе си.

Не обръщаме внимание на това кой би бил идващия ни съперник. Сега пред нас е този мач и мислим единствено за това по какъв начин ще играе ЦСКА и по какъв начин ще играе Македония Гьорче Петров ".
 Треньорът на Македония ГП: Искам победа без позволен гол
Треньорът на Македония ГП: Искам победа без позволен гол

" Оставяме ролята на любимец на ЦСКА "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР