Наставникът на ЦСКА Любослав Пенев заяви, че някои отбори от

...
Наставникът на ЦСКА Любослав Пенев заяви, че някои отбори от
Коментари Харесай

Пенев преди Вечното дерби: Някои отбори се съюзиха срещу нас

Наставникът на ЦСКА Любослав Пенев съобщи, че някои тимове от топ 6 са се съюзили и играят против " алените " . Треньорът на " армейците " направи любопитното изявление преди утрешното дерби с Левски от четвъртия плейофен кръг на Първа лига, което ще се играе на Националния стадион " Васил Левски " от 17:15 часа.
Сподели с твоите другари
Пенев посочи, че възпитаниците му не би трябвало да позволяват разпределяне.
" Влизаме в мача като главен съперник за купата. Радваме се на положителните резултати, удовлетворени сме и желаеме да продължим в същата линия. Програмата е идентична за всички, тъй че ние сме длъжни да се оправим. Убеден съм, че ще има добър резултат . Винаги има " жертви " след мачовете, само че сега всички са разполагаем. За малко време успяхме да изградим един жанр, който ще продължаваме да го постановяваме.
Теоретично сме длъжни да спечелим всички мачове, на практика също. Не би трябвало да има никакво разпределяне , както в първите 15-20 минути против Ботев за Купата. Нямаме право. Ние не би трябвало да даваме никакви дарове. В един футболен мач има три знака.
Относно отпущането, което се получи, съм приказвал с футболистите и са наясно, че това не би трябвало да се повтаря. Нито първоначално, нито в средата, нито в края на мача. Играем две по 45, една хубава загрявка, положителни 45 минути, къса отмора и по-късно би трябвало да приключим мача с доста положителни 45 минути. Това е държанието, което би трябвало да има всеки един футболист, който желае да бъде част от ЦСКА ", разяснява той.
Пенев още веднъж не подмина и тематиката за съдиите. " Не знам кои са гледали на запис мача с Ботев, само че първото изречение на коментатора беше, когато бихме център: " Дано през днешния ден главната тематика не са съдиите ". Първо изречение в един полуфинал за Купата. Трябва ли да разясня повече? Мисля, че е задоволително красноречиво. Какво би трябвало да кажа? Дал съм отговор доста пъти. Ние мислим за футбол, не желая да се занимаваме със съдии , с БФС, те би трябвало да си гледат работата. Но няма да спра, в случай че те не престават по същия метод. Няма по какъв начин, не се предавам, до последно. Тези хора пречат по този метод и го знаят доста добре. Жалкото е, че го вършат преднамерено, за . И по тази причина нашият футбол се намира на едно много криво-ляво равнище - и клубен, и народен ", сподели треньорът на ЦСКА.
" Левски изгубиха мач с пряк съперник, само че остават доста мачове и доста точки за печелене, тъй че не изключвам нито един тим. В първата шестица всеки се бори за това, което желае и желае да реализира. Никакво подценяване против нито един тим. Имайки поради, че има тимове, които са съюзени и играят против нас . Така че това не е нищо ново, което ви споделям ", добави Пенев, като посочи, че въпросните тимове са от първата шестица на шампионата.
Според Пенев съдиите не демонстрират идентичен критерий по отношение на двата отбора в мачовете на " алените ". " Първо би трябвало да ограничим дейностите на избрани хора, които управляват мачовете. Аз съм склонен да се демонстрират картони, само че когато са за другия тим при идентични обстановки, дано също се демонстрират. Критерият е извънредно друг, доста друг. Има избрани съдии, които се държат доста надменно, доста безочливо, безсрамно, усмихват ти се тъничко и си вършат каквото си желаят. Разбира се, те знаят, че няма да ги санкционират, знаят, че няма да отсъства от терените. Аз желая да приказвам за футбол и това вършим цяла седмица. Тренираме и се готвим за футбол ", изясни Пенев и посочи, че халфът Тиаго Родригес е разполагаем за утрешното дерби.
" Винаги в края на сезона едни си потеглят, други идват. Разчитам на безусловно всички футболисти, всички те са с контракт и до последния ден всеки би трябвало да си извършва отговорностите ", сподели още Пенев, като удостовери, че националът Петър Занев през вчерашния ден е почнал тренировки с отбора, само че за момента не е ясно дали той ще подпише с " армейците ".
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР