Наставникът на ЦСКА Любослав Пенев отново използва голяма част от

...
Наставникът на ЦСКА Любослав Пенев отново използва голяма част от
Коментари Харесай

Пенев: Съдиите не са най-виновни, поръчката идва от Бояна

Наставникът на ЦСКА Любослав Пенев още веднъж употребява огромна част от конференцията си преди реванша с Ботев (Пд) за Купата, с цел да приказва по тематиката за съдийството. Този път той атакува и управлението на БФС, определяйки ги като " поръчители ".
Коментарът на Пенев е по отношение на недоволството на " алените " от съдийските отсъждания в Първа лига и Купата на България от началото на пролетния полусезон.
" Съдиите не са най-виновните и най-отговорни, това са поръчителите. Поръчката идва от едни офиси в Бояна до Околовръстното шосе. Аз чаках да е различен човек, този който свири последните два мача за Купата - четвъртфинала и първия полуфинал.
Точно и несъмнено знае какво да прави. В първия мач картон за Бикел, във втория го изгони. Не че не беше прав, можеше и по-рано да го изгони при едно друго нарушаване в центъра, спря топката с ръце. Той си знае, има си време, има си и цел. Не желая да ми оказват помощ, само че не желая и моят тим да бъде ощетен. А това се случва във всеки един мач. Анализираме държанието на тимовете, в едни мачове са кротки като агънца, в други ритат като катъри. Съдията не взима никакво присъединяване, не пази футболистите. Това ми прави усещане и го споделям ", сподели треньорът на " армейците ".
ЦСКА изостава с 2:3 след първия мач в Пловдив и на следващия ден ще би трябвало да обърне резултата, в случай че желае да се класира за финала на Купата на България.
" В шампионата изоставаме след последния мач. Всички мачове за нас са най-важни. Имайки поради, че е една от задачите ни е и Купата, там пътят е по-кратък. Искаме да победим на следващия ден, приготвяме се, желаеме да играем край и да го спечелим. Пътят е по-кратък, остават два мача до задачата. В шампионата никога не се предаваме, остават шест мача, което са 18 точки, тъй че всичко е допустимо ", разяснява Пенев.
Наставникът на " алените " показа, че е убеден в сполучливия излаз от дуела с Ботев. " Тиаго е в групата, ще забележим кои ще стартират. На разположение са съвсем всички футболисти. В никакъв случай няма да се отрази това, че играем през 3-4 дни. Убеден съм, че момчетата ще създадат един доста добър и доста мощен мач. Искаме, приготвяме се и желаем да победим, и ще победим. Изоставаме с един гол, само че това никога не ме тормози. Важното е да играем по метода, по който желаеме и можем ".
Вижте какво още сподели Пенев в sportlive.bg
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР