Наставникът на ЦСКА Любослав Пенев изненадващо е подал оставка и

...
Наставникът на ЦСКА Любослав Пенев изненадващо е подал оставка и
Коментари Харесай

Любо Пенев си тръгна от ЦСКА

Наставникът на ЦСКА Любослав Пенев изненадващо е подал оставка и няма да води " алените " до края на сезона, съобщи БГНЕС.
Все още не е ясно дали шефовете на ЦСКА ще одобряват оставката на експерта или ще се опитат да го разубедят и да стигнат до съгласие с него. Ако решението на Пенев е дефинитивно, той най-вероятно Люпко Петрович ще води тима в оставащите мачове от сезона. Опитният сърбин работи в клуба като съветник и е добре осведомен със състава на ЦСКА. Преди време Петрович водеше " Литекс ".
Друг вид за краткотраен заместител на Пенев е треньорът от школата на клуба Сашо Борисов, който няколко пъти е водил отбора в сходни обстановки. Кой ще води ЦСКА би трябвало да стане ясно още довечера, когато " алените " отпътуват за Варна за утрешния си мач с Черно море. " Армейците " ще летят до морската ни столица с полет от Летище София в 20:00 часа.
За изненадващото решение на Пенев се разбра, откакто плануваната конференция за през днешния ден преди дуела с " моряците " бе анулирана. По обяд Пенев не бе на стадион " Българска войска ", като там нямаше и никой от управлението на клуба. А ЦСКА гостува на Черно море в мач от 32-ия кръг на Първа лига на следващия ден от 17:30 часа.
Каква може да е повода за оставката - научете в Sportlive.bg
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР