Наставникът на ЦСКА Добромир Митов коментира ценния успех на "червените"

...
Наставникът на ЦСКА Добромир Митов коментира ценния успех на "червените"
Коментари Харесай

Митов: Надявам се да бием до края, а Лудогорец да стъпи накриво

Наставникът на ЦСКА Добромир Митов разяснява скъпия триумф на "червените " над Берое в дуел от 34-ия кръг на Първа лига. След триумфа в Стара Загора ЦСКА е единствено на 1 точка от водача и първенец Лудогорец два кръга преди края на шампионата.

"Изключително значима победа на много негостолюбив стадион, благополучен съм, приветствам тима и публиката, която не спря да ни поддържа. Скъсихме дистанцията, уповавам се да спечелим двата мача до края, а Лудогорец да стъпи изкривено ", разяснява Митов.

"Най-важното в такива мачове е триумфа, Берое е тим, който играе добре и е във напредък, съумяхме да спечелим, когато не получаваш гол, треньорът е удовлетворен, удовлетворен съм от целия тим. Тиаго е един извънреден футболист, той е доста скъп за нас и рисков за съперниковите тимове ", добави той.

"След дуела му пожелах триумф, това са естествени връзки, имам вяра в момчетата и ще създадем всичко допустимо да спечелим мачовете до края, виждам нашия тим, не виждам другите, уповавам се, да се възпозваме от това, нека успеем да вдигнем шампионската купа ", сподели още Митов.

"С Николай Бодуров ще имаме изясненост дали ще играе против Левски директно преди дуела. Медицинският щаб работи с него. Що се отнася до селекцията ще притеглим качествени футболисти ", добави наставникът на ЦСКА.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР