Наставникът на ЦСКА Бруно Акрапович говори пред медиите преди домакинството

...
Наставникът на ЦСКА Бруно Акрапович говори пред медиите преди домакинството
Коментари Харесай

Акрапович: Надявам се да дадем пример на Европа, че ВАР помага

Наставникът на ЦСКА Бруно Акрапович приказва пред медиите преди семейството на Етър от 21-ия кръг на efbet Лига този уикенд. Той приказва по настоящата тематика с въвеждането на ВАР в България, травмите в състава му, за Етър и други забавни тематики.

„ Етър демонстрира добра форма. Има качества Томаш. Познавам го от Берое. Залага на здрава игра, придвижване, дисциплинираност. Всички желаеме да залагаме на здрава отбрана. Системата постанова да играем по-офанзивно. Да имаме 5 индивида в последната третина и да притискаме съперника. Ще е здрав мач. Ще е въпрос на устойчивост. Искаме да ги притиснем и да не им даваме пространство ", стартира той.

За травмите:

„ Пеняранда отново няма да може да играе. Има малко разтежение, не съм сигурен какво тъкмо е. Положението е малко по-сложно. Трябва да изчакаме още малко. Дано за идващия дуел е добре. Амос Юга няма да може да играе. Има обновена травма. Джеферсон се връща и е доста добре това за нас. Може доста да помогне. "

За Жул Кейта:

"Прибра се. Тренираше 3-4 пъти, наподобява доста добре. Продължава по същия път, тъй като има качества да помогне скоро. Работим в допълнение с него. Има потребност. Има качества, само че без физическа подготовка е мъчно да го покаже. Ако един състезател има качество, моя работа е да се доближа до него, да си отвори душата към мен и да решим проблемите, в случай че има. С всеки един се опитваме да приказваме и да намерим път да изглеждаме по-добре. Върна се с усмивка. Говорихме дружно. Наблюдавам какво може, а то е доста. Опитваме се да сме покрай тях, в случай че имат някакви паники. Ще създадем всичко допустимо да улесним пътя му да покаже качествата си и да се върне във форма. "

За дебюта на ВАР:

„ Няма причина да не проработи. Има доста образци. Въпросът е да има връзка на терена. Дано да няма огромни неточности и да си оказват помощ съдиите. Като треньор желая този механизъм да действа по-бързо. Да не се бави. Ритъмът на игра да не се забавя доста.Важно е за нас треньорите. Надявам се да дадем образец на Европа, че ВАР оказва помощ. Това е нещо, което мен като ментор ме тормози – да няма темп на игра. ВАР може да помогне в някоя обстановка. Това са положителни неща. Но в случай че се бави играта, това ми е единственото терзание. "

За схемата:

„ Ако съперникът ни не ни тормози, няма смисъл да трансформирам схемата. Не е добра услуга за играчите. Не желая да греша момчетата. Те са привикнали на това. Говорим непрекъснато. Въпросът е от време на време по време на мач да се променяме. Още един да отива напред. Да рискуваме малко повече. Засега на всеки мач имахме положения, играхме добре. Ако искаш 3 точки, би трябвало обратно да имаш здрава отбрана, а напред да се опиташ да вкараш гол. "

За разликата с Лудогорец:

„ Когато пристигнах тук не знам на кое място бе ЦСКА. Целта бе да се доближим до водача и успяхме. В персонален проект аз се разочаровах в Разград. Винаги желая да съм на върха. Отборът ми да е мощен. Трябва да работиш повече. В атака имаме двама нови и би трябвало да свикнат, с цел да действаме по този начин както желаеме. Всички са на едно равнище и тази здрава конкуренция е значима. "

За головата суша:

"Ако си покрай гол, би трябвало да вдигнеш скоростта. Да рискуваш. Да притиснеш съперника или да не може да те фаулира, или да напраивш нещо съществено. Имахме доста обстановки в наказателното, а връщаме 20 метра обратно. Искам обстановки един на един. Да си разрешават повече да рискуват. Работим над това, само че на подготовка е едно, на мач е друго ", приключи изявлението си експертът.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР