Наставникът на ЦСКА 1948 Тодор Янчев говори след поражението с

...
Наставникът на ЦСКА 1948 Тодор Янчев говори след поражението с
Коментари Харесай

Тодор Янчев: Двата равни мача внесоха някакво напрежение

Наставникът на ЦСКА 1948 Тодор Янчев приказва след провалянето с 0:1 от Славия в efbet Лига. Това е трети следващ мач на " алените " без победа в шампионата, след двете равенства във Варна.

" Неприятна загуба. Честита на Славия успеха. Търсихме я през целия мач, само че би трябвало да отдадем заслуженото на тима на Славия, добре се защитаваха, мъчно достигахме до обстановки. Те ни вкараха гол в края, част от играта е. 
 Славия тресна безплоден ЦСКА 1948, разчита на Левски за топ 6 Славия тресна безплоден ЦСКА 1948, разчита на Левски за топ 6
Не бих споделил, че имаме вътрешни неуредици, просто двата равни мача внесоха някакво напрежение, само че това е част от футболния живот. Сега е време да покажем темперамент, уверен съм, че в полуфинала за купата ще намерим правилния път и ще продължим напред. С оглед последните резултати не можем да приказваме за успокоение ", сподели някогашният капитан на ЦСКА.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР