Наставникът на ЦСКА 1948 Тодор Янчев даде брифинг преди двубоя

...
Наставникът на ЦСКА 1948 Тодор Янчев даде брифинг преди двубоя
Коментари Харесай

Янчев: Искаме купата, но и третото място! Левски си е Левски

Наставникът на ЦСКА 1948 Тодор Янчев даде брифинг преди дуела с Левски, с който " алените " влизат в плейофите от efbet Лига. Бившият полузащитник изрази удовлетворение от класирането на неговия тим за финала в шампионата Sesame Купа на България. 

" Дай боже купата да е наша! Искаме максимума, гоним си третото място и приоритет е купата. Целта е купата, всеки тим желае да завоюва край, само че редом си вървят и купата, и шампионата. Левски са си Левски, каквито и проблеми да имат, в каквото и положение да се намират, постоянно имат своите моменти на популярност, имат огромна маса фенска зад тях - публиката постоянно е зад тях и им дава криле, няма какво да споделям за Левски.
 Левски пусна в продажба билети за мача с ЦСКА 1948 Левски пусна в продажба билети за мача с ЦСКА 1948
Важно е ние по какъв начин ще се представим, почит към Левски, само че ние си търсим нашето в този мач. Във футбола няма през вчерашния ден, има през днешния ден и идният мач. Гледаме на дневен ред какво е. Контузени нямаме с изключение на трайно контузените Джонатан Перейра, Жека и Бидунга ", сподели Тодор Янчев в Пресклуб " България ".

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР