Наставникът на ЦСКА 1948 Николай Панайотов видя много брак в

...
Наставникът на ЦСКА 1948 Николай Панайотов видя много брак в
Коментари Харесай

Панайотов: Имаше доста брак в действията ни, това бе разковничето

Наставникът на ЦСКА 1948 Николай Панайотов видя доста брак в дейностите на футболистите му при загубата от ЦСКА на стадион „ Българска войска ” с 0:2.

„ Опитвахме се да печелим единоборствата, само че те имаха повече успеваемост. Нямахме успокоение при владението на топката и имаше много брак в дейностите ни, което беше разковничето.

Ние като тим би трябвало да знаем, по кое време да излезем напред, по кое време да чакаме в междинна третина. Не ни бяха такива напътствията. Трябваше да играем високо ”, разяснява Панайотов.

„ Няма какво да се отразява душевен тази загуба. Мачът минава, идва подготовка за идната среща. Ще се опитаме да вдигнем момчетата.

Промяната би трябвало да бъде положителна. Все отново сме домакини. Ще се опитаме да се противопоставим на добър тим като Черно море. Надявам се там да покажем лицето, което желаеме да виждаме.

За мен всеки мач е значим, без значение против кой съперник играе. Искаме да изградим жанр, с който да се превърнем в преобладаващ тим ”, сподели още младият експерт.  
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР