Наставникът на ЦСКА 1948 Любослав Пенев говори преди предстоящия двубой

...
Наставникът на ЦСКА 1948 Любослав Пенев говори преди предстоящия двубой
Коментари Харесай

Любо Пенев: Защо ЦСКА да не спечели трофей


Наставникът на ЦСКА 1948 Любослав Пенев приказва преди идния дуел от efbet Лига против Арда.

Специалистът е на мнение, че тимът се показва добре досега, само че задачата е това да става още по-добре. Любо също по този начин съобщи, че на този стадий никой футболист няма да бъде продаван.

" Отиваме и се приготвяме за всеки един обособен мач. Контузени нямаме, имаме осъден - Охене, само че имаме други футболисти и групата ще бъде точна. Всеки би трябвало да е наясно, че когато има късмет, би трябвало да се бори. Има огромна възможност да забележим Парвиз Умарбаев в игра. Мен ме интересуват всички футболисти и в процеса на работата се взема решение кой ще бъде в игра ". " Има аномалии в доста мачове. При ВАР се губи доста време. Това не е обикновено да се бави толкоз. Да се играе 10 минути и след това стопираме за пет. Хората от ВАР доста по-бързо би трябвало да взимат решения. Не съм ОК с това нещо. Защо се бавят толкоз? Не работи по идентичен метод като в Европа, най-малко във връзка с времето, за което се взима решение ", подлага на критика Пенев.

" Един тим, който желае да надгражда постоянно би трябвало да има нови попълнения. Един трансферен прозорец е опция да надграждаме. Имаме добра група. Русев и Чочев се показват добре, само че в тези случай те са реализаторите, а преди този момент има друга свършена работа и всеки гол е заслуга на целия тим. Когато печелим, печелим всички, когато губим, губим всички ". По принцип упражняваме да стартираме с 11. В някои от мачовете рано останахме с 10, само че успяхме да играем добре и атакуващо и с човек по-малко. " Трябва да държим линията на показване. Няма гаранция, че ще се продължи по този начин, само че все още се случва посредством работа. Защо не ЦСКА да завоюва трофей,
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР