Наставникът на ЦСКА 1948 Красимир Балъков заяви, че е спокоен

...
Наставникът на ЦСКА 1948 Красимир Балъков заяви, че е спокоен
Коментари Харесай

Бала: Напрежението е огромно и за двата отбора, но нямаме какво да губим

Наставникът на ЦСКА 1948 Красимир Балъков съобщи, че е спокоен преди утрешния конфликт с ЦСКА-София. Старши треньорът е наясно, че напрежението преди срещата ще е огромно, само че посочи, че то ще е такова и за двата отбора. Бала е на мнение, че неговият отбор няма какво да губи в срещата.

“Очаквам добър мач и победа. За футбола в България се случи този дълго чакан мач се случи още в първия кръг. Не съм се замислял за провокации. Ние сме си свършили работата на тренировките. Погледнато извън напрежението е голямо, само че то е такова и за двата тима. Аз нямам терзания, ние нямаме какво да губим. Излизаме единствено за победа. Нормални са ни връзките с господин Гриша Ганчев. Аз съм работил в неговия клуб. Него би трябвало да го питате дали той има проблеми с мен, аз нямам. Той знае, че треньорската специалност е такава, че от време на време мога да бъда и противник”, сподели наставникът.

“Дали ще победя ЦСКА-София или Левски е без значение. Ние постоянно даваме всичко от себе си. Не сме баба Ванга да предричаме какво ще стане. Ние сме се подготвили добре и ще се опитаме да осъществяваме това, което сме упражнявали. Докато има трансферен прозорец постоянно има опция да има нови играчи. Без почитатели няма футбол. Това е едно положително решение за мен, като се абстрахираме от обстоятелството, че играем в по-специален мач и страстите би трябвало да бъдат следени. Който твърди, че ЦСКА 1948 е еднодневка са провокации. Няма нищо, което да ми приказва за такова нещо”, съобщи още Балъков.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР