Наставникът на ЦСКА 1948 Красимир Балъков се върна към миналото,

...
Наставникът на ЦСКА 1948 Красимир Балъков се върна към миналото,
Коментари Харесай

Балъков: Байерн Мюнхен не ме привлече, защото имах клауза за 70 милиона

Наставникът на ЦСКА 1948 Красимир Балъков се върна към предишното, а приказва и за " алените ". Той показа, че като футболист на Щутгарт е имал откупуваща уговорка за 70 милиона. Това не е разрешило на колоса Байерн (Мюнхен) да го вземе от " швабите ".

" Етър дълги години имаше първокласен треньор като Жоро Василев, който умееше да сплотява млади с по-стари футболисти. През 1991 година спечелихме справедливо купата. Може би футболните ми триумфи ми костваха и фамилията - извънредно доста задължения има във футболния бизнес, от време на време се случват и такива неща, за злощастие.

В САЩ'94 доста мисли в главата си нямахме. Играехме в мощни европейски клубове, това беше преимущество, което ни докара до тези резултати. Всеки за себе си имаше темперамент, който помагаше на тима. Разбира се, от време на време характерите се сблъскваха, а по-късно си помагахме. Всичко в името на триумфа! Димитър Пенев ни сподели две-три фрази на почивката с Германия, които ни бяха задоволителни да спечелим мача. Нямахме нищо общо с немската дисциплинираност, само че знаехме, че би трябвало да имаме самоконтрол и да дадем всичко на терена. С Елбер и Бобич си паснахме идеално, и до момента се приказва за Магическия триъгълник.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР