Наставникът на ЦСКА 1948 Атанас Рибарски призна, че тимът му

...
Наставникът на ЦСКА 1948 Атанас Рибарски призна, че тимът му
Коментари Харесай

Рибарски: Допуснахме леки голове, разочарован съм

Наставникът на ЦСКА 1948 Атанас Рибарски призна, че отборът му е позволил прекомерно леки голове в реванша с ФКСБ в Лига на конференциите. Българският отбор загуби с 2:3 визитата си в Букурещ, макар че в един миг през втората част съумя да поведе с 2:1.

„ Разочарован съм, несъмнено. И в първия, и във втория мач допуснахме леки голове.Не заслужавахме по този начин да отпаднем, само че за жалост това е футболът. Тези неточности костват доста в Европа ”, сподели Рибарски.

„ Променихме като цяло образа през второто полувреме. Имахме обстановка и през първото полувреме. И първият гол през днешния ден, и вторият са извънредно леки. С такива неточности не можем да претендираме да продължим напред. Имаме много нови хора, някои се приспособяват бързо, други по-бавно. През второто полувреме мисля, че доминирахме. Грешки всеки позволява. Не е редно да се виним. След като е сбъркал, можеше да бъде различен на негово място. Искам да поздравя футболистите за рекацията им, откакто изоставахме и се върнахме в мача. За мен това държание е по-важно, в сравнение с грешките. Бързо би трябвало да превключим, увереността ни беше нужна и първия мач, и във втория, само че тя се натрупа в такива мачове като днешния ”, сподели още наставникът на ЦСКА 1948 след мача.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР