Наставникът на ЦСКА 1948 Атанас Рибарски говори пред медиите преди

...
Наставникът на ЦСКА 1948 Атанас Рибарски говори пред медиите преди
Коментари Харесай

Атанас Рибарски: Отиваме, за да се върнем в мача и да отбележим голове

Наставникът на ЦСКА 1948 Атанас Рибарски приказва пред медиите преди заминаването на отбора за Румъния, където на следващия ден вечер " алените " гостуват на ФКСБ в мач реванш от втория квалификационен кръг на шампионата Лига на конференциите.

Преди седмица българският отбор отстъпи с 0:1 в София, а по думи на Рибарски тимът потегля за Букурещ с мисълта да търси поврат в конфликта.

" Очакванията ми са за един европейски мач. Да, отрицателен резултат, само че все пак нас това нищо не ни тормози. Отиваме, с цел да се върнем в мача и да отбележим голове. Не мисля, че в първия дуел беше огромна разликата, в случай че я имаше изобщо – само в цифрово изражение. Надявам се да покажем лице, което дава отговор на един евроучастник и несъмнено да играем като еднакъв с еднакъв ", стартира треньорът на ЦСКА 1948, след което уточни и какви са кадровите проблеми в състава.

" Имаме по-скоро проблеми с трайно контузените. Има футболисти, които не могат да вземат присъединяване след първия кръг в Първа лига. Ивайло Чочев съвсем е подготвен, само че не и за този мач. С трайно контузените няма смяна. Всеки един отсъстващ оказва отрицателно въздействие върху тима и подготовката ни за мача. Особено като са от ранга на Ивайло Чочев. Той беше голмайстор на предишното състезание ", добави Рибарски.

Най-младият ментор в Първа лига през този сезон показа още, че желае да вижда повече експанзия от своите футболисти на терена, както и повече увереност, когато те доближат до наказателното поле на противника.

" Със сигурност желаеме повече експанзия, само че повече самонадеяност и да сме малко по-решителни в наказателното поле на съперника. Подхождаме с почит и почитание към всеки един съперник, с който играем, без значение къде се намира. Всичко се взема решение на терена. Подготовката ни за мача мина обикновено. Очакванията ни, които имахме за първия мач, изцяло се оправдаха. Мисля, че поддържаме същата линия във втория мач ", разяснява Атанас Рибарски.

Запитан по отношение на провокациите от страна на президента на ФКСБ Джиджи Бекали, българският експерт бе безапелационен: " Разбира се, че Бекали ни подразни, само че тези провокации са естествени, само че не ме засягат кой знае какъв брой. Излизаме на терена и там демонстрираме кой-кой е ".

Двубоят сред ФКСБ и ЦСКА 1948 на стадион " Триумфалната арка " е в четвъртък вечер (3 август) от 21:30 часа българско време.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР