Наставникът на Царско село Веселин Великов обяви, че неговият тим

...
Наставникът на Царско село Веселин Великов обяви, че неговият тим
Коментари Харесай

Великов: Ботев два пъти мина центъра и ни вкара два гола

Наставникът на Царско село Веселин Великов разгласи, че неговият отбор е изгубил несправедливо семейството си на Ботев (Враца) с 1:2. Това бе второ проваляне за водача след загубата с 2:3 от дублиращия тим на Лудогорец преди седмица, което стопи тяхната преднина на единствено точка пред врачани.

“Не успяхме да отбележим най-малко още един гол, да не кажа и повече. Никой не си е правил илюзии, че ще приключим сезона без да загубим точки. Всичко си зависи от нас. Ще създадем всичко допустимо да приключим преди всичко. Лошото е, че от две контраатаки ни вкараха два гола. Това им беше минаването на центъра. Момчетата се стараха, дадоха всичко от себе си.

Направихме всичко допустимо, създадохме обстановки, вкарахме и гол. При 0:0 топката върви по голлинията и няма кой да я вкара.

Нужно ни е малко шанс, през днешния ден го нямахме. До края на шампионата остават шест мача и ще се постараем да ги спечелим. Нашият притежател в този момент сподели в съблекалнята, че нищо не е свършило. Ще създадем всичко допустимо момчетата да не се повлияят от последните мачове. Първите едно-две положения в случай че влязат, това е майсторство и класа.

Всички тимове играят отбранително против нас. Надявам се, че ще осъществяваме ситуациите, които сътворяваме и нещата ще се развият позитивно за нас”, сподели Великов.

фотография: Емона Цончева, Sportal.bg Втора лига 24 кръг, понеделник 16 април  ФК Царско село 1:2краен резулат  Ботев (Враца)
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР