Наставникът на Царско село Никола Спасов обяви преди утрешния мач

...
Наставникът на Царско село Никола Спасов обяви преди утрешния мач
Коментари Харесай

Никола Спасов: Винаги може да се вземе нещо от Левски

Наставникът на Царско село Никола Спасов разгласи преди утрешния мач сред неговия отбор и Левски, че постоянно може да се вземе нещо от сините, изключително в този момент, когато са разколебани. Специалистът обаче добави, че Левски се активизира в сложни моменти и не чака доста слаби моменти в играта на българския гранд.

“Шансове за триумф постоянно има, макар че не започнахме по най-хубавия метод в шампионата. След слабия мач в Русе момчетата стартират да се приспособяват. Трябва им още малко самочувствие и убеденост. Винаги може да се вземе нещо от Левски. Особено когато са разколебани малко или доста. Отбор като Левски постоянно се концентрира и стимулира в допълнение в слабите си и неприятни моменти. Ние сме длъжни да играем във всеки мач на върха на опциите си. Надявам се да вземем нещо от Левски.

Очаквах с всеки минал мач да станем по-добри, макар че това не се получи в третия кръг. Трябва да преодолеем тези психически моменти.

Сега за първи път нямаме проблеми с контузени футболисти. Длъжни сме да се раздадем оптимално против Левски.

Очаквам един изменен Левски - и като футболисти, и като състав. Не имам вяра да има доста слаби моменти в играта на Левски”, сподели Никола Спасов.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР