Наставникът на Царско село, Никола Спасов, коментира как новакът в

...
Наставникът на Царско село, Никола Спасов, коментира как новакът в
Коментари Харесай

Никола Спасов: Няма как да не се отрази на финансите на всички клубове

Наставникът на Царско село, Никола Спасов, разяснява по какъв начин новакът в елитната ни лига понася актуалната обстановка с изолацията и паузата на шампионата, наложени от пандемията от ковид.

"Аз съм си в София. Хубаво е, че имам наоколо паркове, с цел да излизам по малко, когато няма хора. Разходките ме избавят ненапълно ", разяснява Спасов пред "Тема Спорт ".

"Нямаше по какъв начин да не спрем тренировки. Поддържам контакт с играчите. Чужденците ни са настанени в комплекса (б.р. – в Царско село). Дали сме самостоятелни стратегии за подготовка на всички играчи. Всеки прави нещо, само че не може да се разчита на това, като го няма контрола от близко. "

"Със сигурност всички играчи, освен нашите, ще изпаднат от форма. В това отношение ситуацията е еднообразно за всички тимове. Важно е обаче здравето и да се резервира нужното успокоение, дано всички да създадем по този начин, че да се съблюдават предписаните ограничения ", безапелационен бе експертът.

"Няма по какъв начин да не се отрази всичко протичащо се върху финансовото състояние на клубовете. Без значение по-малките или по-големите, наранени ще са всички. Но пък ние от какво тъкмо изкарвахме пари до момента, като се замисли човек? От продажбата на билети ли, от фенартикули ли?! Публика на стадиона нямат и огромните клубове. В понеделник чакаме срещата в БФС, с цел да забележим по какъв начин ще се действа ", приключи Никола Спасов.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР