Наставникът на Царско село Никола Спасов бе радостен след спечелената

...
Наставникът на Царско село Никола Спасов бе радостен след спечелената
Коментари Харесай

Никола Спасов: Тази точка може да бъде златна

Наставникът на Царско село Никола Спасов бе щастлив след извоюваната точка от Етър. Тимът му съумя да заличи пасив от два гола и да се добере до 2:2 в заключителните минути.
 Царско село - Етър @@@
" Спечелихме една точка, която може да се окаже доста значима. До първия гол контролирахме нещата. Добър футбол с постепенни офанзиви и многообразие, само че в последна сметка не ни се получаваше. За наше злощастие ни наказаха още при първата неточност. След това втора неточност - втори гол. Важното беше в последна сметка, че момчетата си повярваха и го направиха. В последните минути шансът, който нямахме в предходни мачове, се върна при нас. По-добре една точка, в сравнение с нула. Тази точка може да бъде златна. Винаги желаеме да се раздаваме до дъно и момчетата да имат вяра ".

" Винаги има отражение при катаклизми (напускането на петима). Футболистите се постараха. Непрекъснато се разделяме с футболисти. Не е елементарно, само че се съобразяваме със обстановката. Селекция няма да се прави. Най-много да вземем трима футболисти ".

efbet Лига 19 кръг, петък 6 декември  Царско село 2:2краен резулат  Етър
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР