Наставникът на Царско село Никола Спасов бе доволен от начина,

...
Наставникът на Царско село Никола Спасов бе доволен от начина,
Коментари Харесай

Никола Спасов: Играхме толкова, колкото ни позволиха

Наставникът на Царско село Никола Спасов бе удовлетворен от метода, по който тимът му се е противопоставил на Левски, макар че през днешния ден отборът му загуби с 0:2 от " сините ".
 Левски - Царско село @@@
" Доволен съм от тима и метода, по който изиграхме мача. Колкото ни разрешиха, толкоз и играхме. Мисля, че стана забавен мач. Левски вкара два гола с дребното положения, които сътвори. Бяха доста ефикасни. Не играхме неприятно, само че не съм удовлетворен от играта ни в офанзива. Левски си свърши работата през първото полувреме, а през второто беше по-предпазлив. Задържахме топката повече през второто полувреме. Винаги е мъчно да се играе на " Герена ". Крилата ни играха едва. Пред вратата бяха много плахи и неубедителни. Не мога да обвинявам единствено нападателите, само че и полузащитниците ".

" Когато не даваш на един тим да играе, на всеки тим е мъчно. Това желаех от моите футболисти - да ги пресираме още в тяхната половина. Левски има положителни футболисти. Не желая да приказвам за неизменност, тъй като тимът играе добре. Просто ни липсват головете и успехите. В последния месец тимът играе мощно и се надявам идващите мачове да ги спечелим ".
efbet Лига 17 кръг, неделя 24 ноември  Левски 2:0краен резулат  Царско село
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР