Наставникът на Царско село Любослав Пенев обяви, че не е

...
Наставникът на Царско село Любослав Пенев обяви, че не е
Коментари Харесай

Любо Пенев: Против съм от начина, по който губим, който разбира - разбира, който не - жив и здрав

Наставникът на Царско село Любослав Пенев разгласи, че не е удовлетворен от метода, по който отборът му игра против Ботев (Враца). Царете паднаха с 0:3, което остави врачани в efbet Лига и през идващия сезон.

“Не е добре, когато губиш. Не съм удовлетворен. Не съм срещу да се загуби. Против съм от метода, по който губим. Тази спортна завист, това предпочитание да искаш да победиш… Трябва да покажем доста повече от качествата, които притежаваме.

Който разбира-разбира. Който не - жив и здрав”, сподели Пенев, който добави, че в никакъв случай не е стояло на дневен ред неговите играчи да не излязат против Ботев (Враца).

“Може да се е появило нещо, само че не желая да печелим или губим служебно. Да си изиграем мачовете, само че по разпоредбите. Това ме интересува”, добави Пенев, който отхвърли да си избере съперник всред Монтана и Септември в баража за влизане/оставане в елита.

“За мен няма по-маловажни мачове. Това би трябвало да е манталитетът. Нищо не си предпочитам. Имаме мач с Дунав. Каквато е програмата - ще я уважа”, приключи Любослав Пенев. efbet Лига 2 кръг, четвъртък 9 юли  Царско село 0:3краен резулат  Ботев (Враца)
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР