Наставникът на Царско село Любослав Пенев беше потърсен от Радио

...
Наставникът на Царско село Любослав Пенев беше потърсен от Радио
Коментари Харесай

Любо Пенев остро разкритикува Валенсия заради новата звезда на Испания

Наставникът на Царско село Любослав Пенев беше потърсен от " Радио Марка ", с цел да разяснява испанския национал Феран Торес, който заби хеттрик при успеха с 6:0 над Германия.

Причината е, че точно именитият нападател първи наложи младия гений в дубъла на Валенсия, до момента в който беше треньор там през 2017 година. Впоследствие 20-годишното крило се утвърди в първия състав на " прилепите ", а през това лято играчът беше продаден на Манчестър Сити за едвам 23 млн. евро. Именно този трансфер е разочаровал българинът, който разкритикува управлението на испанския клуб за раздялата с обещаващия състезател.

" Очарован съм от Феран, той следва своето естествено развиване и го заслужава. Бързо стартира да покрива условията в дубъла на Валенсия, той е доста непретенциозно и възпитано момче с огромно предпочитание за тренировки. Все още му остава доста работа в бъдеще. В клуба да се запитат за какво го оставиха да си тръгне и кой работи там. Настоящият Валенсия не е този, който почитателите и градът заслужават. Ако Валенсия оставя значимите играчи да избягат, няма да успее да се конкурира с огромните клубове. По дяволите, би трябвало да се търси съответен бюджет, с цел да може този тим да е измежду първите в класирането. Ако Валенсия желае да бъде на върха, би трябвало да се работи по друг метод и с други хора ", съобщи недоволният Пенев.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР