Наставникът на Царско село - Андреа Сасарини, даде оценката си

...
Наставникът на Царско село - Андреа Сасарини, даде оценката си
Коментари Харесай

Сасарини: След още два мача ще играем по-добре

Наставникът на Царско село - Андреа Сасарини, даде оценката си за представянето на "царете " в загубата с 0:2 от ЦСКА 1948.

"Те заслужаваха тази победа. Не ми хареса първото полувреме. Допускахме прекалено много обстановки и нямахме проект по какъв начин да противодействаме. Футболистите имаха прекалено много пространства между тях и противникът съумя да го употребява. През втората част се подобрихме, направихме някои промени и тимът ми хареса. Дори можехме да се разпишем, само че противникът ни си заслужи успеха ", съобщи Сасарини.

"Аз съм на мнение, че един тим се пази с всичките си играчи. Всеки би трябвало да взе участие. Аз желая тимът ми и да нападна, само че през днешния ден не успяхме да го създадем по този начин, както ми се желае. Като цяло сме в добра форма, работим дружно от двайсетина дни и би трябвало да се опознаем по-добре. "

"Мисля, че не е правилно да получиш жълти картони в първите 10 минути. Тепърва ще построяваме някакъв жанр. Говорим за всички аспекти на играта, израстваме. Нуждаем се от още два мача, мисля, че след тях ще покажем на какво сме способни. Можем да играем по-добре, благодаря ", приключи Сасарини.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР