Наставникът на Царско село Андреа Сасарини даде мнението си след

...
Наставникът на Царско село Андреа Сасарини даде мнението си след
Коментари Харесай

Сасарини: ЦСКА 1948 заслужаваше победата, след почивката играхме добре

Наставникът на Царско село Андреа Сасарини даде мнението си след загубата с 0:2 от 1948. Италианският експерт призна, че футболистите на са заслужавали да победят, само че изрази удовлетворение от представянето на своите играчи през второто полувреме. Сасарини добави, че занапред ще опознава футболистите, а и те него.
 ЦСКА 1948 надделя последния в противен мач, Мартин Тошев поведе ЦСКА 1948 надделя последния в противен мач, Мартин Тошев поведе "червените "
" 1948 заслужаваше тази победа, не ми хареса първото полувреме, допускахме обстановки пред нашата врата, не се противопоставяхме добре. Футболистите имаха прекомерно огромна отдалеченост между тях, не успяхме да сложим противника напрегнат, бяхме в тежка обстановка.
10  Царско село - ЦСКА 1948
През второто полувреме тимът ми хареса, имахме даже благоприятни условия за гол, само че отново споделям, че 1948 заслужаваше да завоюва. Един тим се пази освен със своите бранители, би трябвало да се бранят и нападателите, всеки един би трябвало да взе участие в играта в отбрана. Разбира се, желая да изпращаме топката по-често в предни позиции, с цел да нападаме, само че през днешния ден не успяхме да го създадем, както на мен ми се желае.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР