Наставникът на Тотнъм Жозе Моуриньо заяви, че отборът не е

...
Наставникът на Тотнъм Жозе Моуриньо заяви, че отборът не е
Коментари Харесай

Ново 20: Моу попари надеждите на Интер за Ериксен

Наставникът на Тотнъм Жозе Моуриньо съобщи, че тимът не е получавал оферта от Интер за Кристиан Ериксен и желанията му са да го включи в състава за гостуването против Уотфорд в събота.

От италианския клуб са сигурни, че са покрай сделка с 27-годишния полузащитник за сумата от 12 млн. паунда. Срокът на договора ще бъде за 4 години и половина, а датчанинът ще получава 15 млн. паунда на година.

Спортният шеф на Интер, Пиеро Аусилио, е бил в Лондон тази седмица, пробвайки се да уреди последните елементи по прехвърлянето на Ериксен, както и тези на Оливие Жиру от Челси и Ашли Йънг от Манчестър Юнайтед.

"Те са сигурни по отношение на договорката, тъй като очевидно считат да създадат оферта. само че такава към момента няма ", призна Моу.

"Когато виждам, че хората приказват, и то виновни хора, просто съм сюрпризиран. "

"Кристиан дава всичко от себе си, обикновено е до 31-ви януари неговият мозък да не е безусловно фокусиран. Това е обикновено следствие от събитията ", съобщи португалският експерт.

"Ако съм състезател, който всеки ден чете информацията за себе си, няма да знам какво се случва. Все още не разбирам този оптимизъм. От няколко месеца хората приказват за това, че той ще изиграе последния си мач за клуба и нищо не се трансформира. Ериксен ще играе на следващия ден, в състава е за мача ", призна Моу
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР