Наставникът на - Стойчо Младенов, призна, че отборът му е

...
Наставникът на - Стойчо Младенов, призна, че отборът му е
Коментари Харесай

Младенов след 1:1: С феновете сме ръка за ръка до края на войната

Наставникът на - Стойчо Младенов, призна, че тимът му е позволил неверната стъпка при равенството - 1:1, против Пирин заради погрешно позициониране и липса на " мъничко " класа.
Младенов не пропусна да благодари на почитателите на " алените ", с които подчертава, че ще са дружно " ръка за ръка " до последната борба на войната, която са повели.
„ Силно първо полувреме, играхме добре, само че в крайната фаза не бяхме напористи и съсредоточаване. Отбелязахме гол през втората част, само че не го съхранихме. Без голово състояние от обикновено центриране, момент загуба на централизация и погрешно позициониране, те съумяха да изравнят. Малшанс през днешния ден “, сподели Младенов.
„ В последните 7-8 минути се прибрахме до наказателното поле. Трябваше да ги пресираме в междинната тренира, само че отстъпихме. Невъзможно бе да върнем гола с финален взлом и напън.
Не ни доближава това, което разясня и приказвам от първите мачове. Липсва мъничко класа. В последното допиране е класата, която би трябвало да покажем. Лош избор на решения. Тук би трябвало да прибавим класа – с доста работа и самообладание. Имаме състезатели, които имат нужните качества, само че би трябвало време и самообладание “, добави още треньорът.
„ Разликата с Лудогорец е и огромна и не толкоз. Имаме мач по-малко, а и пряк дуел. Може да обърнем нещата в наша изгода. Отборът има развиване и то положително. Трябва да наблегнем на лъкатушенето и непостоянството си “, съобщи Младенов.
„ Благодаря на почитателите, само че не е належащо, тъй като аз ще си платя санкцията, само че те упорстват. Ще бъдем ръка за ръка до последната борба във войната, която сме повели “, съобщи треньорът на ЦСКА.
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР