Наставникът на Спортика Радослав Креснички даде мнението си след тежкото

...
Наставникът на Спортика Радослав Креснички даде мнението си след тежкото
Коментари Харесай

Радослав Креснички: Тежко е поражението, но сме малък отбор и се учим

Наставникът на Спортика Радослав Креснички даде мнението си след тежкото проваляне на своя отбор от Локомотив (Стара Загора). Отборът от Благоевград отстъпи с 0:6 вкъщи, а треньорът призна, че ще е мъчно на неговите девойки в първата осмица.
 Локо (Стара Загора) прегази Спортика Локо (Стара Загора) прегази Спортика
“Тежко е провалянето. Второто полувреме не ни се получиха нещата, само че това е обикновено. Малък тим сме, учим се. Знаем кои са им мощните страни на тях, само че не успяхме да ги обезвреждаме и резултатът е действителен. Никое от девойките нямат пълноправие. 2007-2008 набор ни е главният тим. Искам да играят със сърце, аз половинчати работи не мога да приема. Знаят доста добре, положителни девойки са. Искам да се учат и да слушат.

Младост, неумелост. Това са девойки, които се учат. Имаме още доста да работим. Опитваме се да ги учим. Ще ни е мъчно в първата осмица, само че ние ще се борим и играем.
12  Спортика (Благоевград) - Локомотив (Стара Загора)
Ние сме предоволни, искахме това нещо, само че ще ни е мъчно да играем тук. Дано се трансформират нещата в женския футбол, тъй като не става по този начин ”, съобщи Креснички.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР