Наставникът на Спартак (Варна) Васил Петров даде мнението си след

...
Наставникът на Спартак (Варна) Васил Петров даде мнението си след
Коментари Харесай

Васил Петров: Уникално е това, което се случва. Благодаря на феновете и футболистите

Наставникът на Спартак (Варна) Васил Петров даде мнението си след успеха на своя отбор над Етър в дербито от 34-ия кръг на Втора лига. Варненци се постановиха с 2:1 като посетител, а треньорът остана удовлетворен от успеха на своя отбор и от поддръжката от публиката.

“Последните два мача бяха най-важните за нас. Уникално е това, което се случва. Благодаря на почитателите и футболистите. Няма какво да кажа, доста съм благополучен.

Чисто футболно първото полувреме стояхме доста добре, имахме нашите положения. Имахме ситуациите. Второто полувреме стартира с мразовит душ и може би ни трябваше темперамент, с цел да се върнем в мача и обърнем резултата.

Със сигурност доста повлия ранният гол. Видях едно разбиране в момчета, само че чисто футболно имахме ситуациите и при 1:0, и при 1:1. Но това е футболът.

Преследваме промоция, веселя се, че стана футболен празник и почитателите на двата отбора способстваха за това. Трябва да има повече такива мачове. Пожелавам шанс на Етър, нека и те се завърнат в елита, заслужават го. Само такива мачове с доста аудитория би трябвало да има ”, съобщи Петров.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР