Наставникът на Спартак (Варна) Васил Петров даде мнението си след

...
Наставникът на Спартак (Варна) Васил Петров даде мнението си след
Коментари Харесай

Васил Петров: Искаме да играем приятен за окото и печеливш футбол

Наставникът на Спартак (Варна) Васил Петров даде мнението си след успеха на своя отбор над Марица (Пловдив) в мач от 25-ия кръг на Втора лига. “Соколите ” се постановиха с 3:0 и останаха на върха в шампионата:
 Спартак прегази десетима от Марица във Варна и остана на върха във Втора лига Спартак прегази десетима от Марица във Варна и остана на върха във Втора лига
“Мисля, че след аления картон към този момент нещата отидоха към затваряне на мача. Това е, че изпуснахме доста положения през първото полувреме. Поздравявам тима на Марица и им поисквам триумф.

След като си първи, има напрежение, желаеме да задържим мястото и да влезем в елита. Радвам се, че вкарахме 3 гола последните мачове, само че има напрежение.

Ние сме подобен тим, желаеме да пресираме, топката да е в нас, да я отнемем по най-хубавия метод. Искаме ние да играем с топката, а не съперника. Момчетата са с темперамент, бойци са и желаят да побеждават.

Искаме да играем прелестен за окото и печеливш футбол. Мисля, че се получава това и се веселя доста.

Трудно е, изключително това, че играхме в понеделник и в този момент в петък. Правим всичко допустимо, каквото можем. Но цикълът е сбит и няма по какъв начин да давам отбой ”, съобщи Петров.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР