Наставникът на Спартак (Варна) Тодор Киселичков изрази разочарованието си от

...
Наставникът на Спартак (Варна) Тодор Киселичков изрази разочарованието си от
Коментари Харесай

Киселичков за отменения гол: За пореден път нещо не е както трябва и пак е в наш ущърб

Наставникът на Спартак (Варна) Тодор Киселичков изрази разочарованието си от домакинската загуба с 0:2 от Локомотив (Пловдив) в мач от 13-ия кръг на efbet Лига. Специалистът съобщи, че не омаловажава успеха на гостите, само че е отчаян за следващ път от решенията на ВАР-а, който анулира гол на “соколите ”, а при започване на мача подмина дузпа в тяхна изгода.

“Загубихме този мач. Искахме да го спечелим. Бяхме се настроили за тъкмо подобен мач. Локомотив игра малко по-добре с топката. Ние си използвахме нашите шансове, имахме положения, само че за жалост не успяхме да отбележим. Допуснахме една неточност при техния първи гол, а по-късно имахме греда. Не успяхме да изравним.

Отдавам го ненапълно на умения, ненапълно липса на късмет, ненапълно на погрешен план на обстановката. Имахме положения, само че не отбелязахме нашите шансове и да вземем нещо от мача. И постоянството е извънредно значимо нещо. Работим върху това. Футболистите упражняват съзнателно, с държанието си демонстрират това в мачовете. Ще се опитваме да надграждаме и нещата да се случват в нашата посока.

С две усеща съм от този мач. Отбелязахме гол. Без да подценявам успеха на Локомотив, само че в случай че бяхме повели, нещата щяха да се случат по различен метод. За следващ път нещо не е както би трябвало. Не мога да го приема. Много ми е тежко.

Долу-горе видях обстановката с анулирания гол. За следващ път е в наш ущърб, в четвърти-пети следващ мач. Не съм уверен, че състезателят на Локомотив е пред нашия състезател и той е в засада. Когато се забави решението, бях уверен, че ще ни анулират гола.

Доста хора пристигнаха, искахме да ги зарадваме. За страдание не успяхме, само че желая да им благодаря за поддръжката ”, сподели Киселичков.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР