Наставникът на - София Стойчо Младенов говори след победата с

...
Наставникът на - София Стойчо Младенов говори след победата с
Коментари Харесай

Стойчо: Чудят се как да ни ухапят, ощипят! Защо не ни дават мачовете с 12 камери?!

Наставникът на - София Стойчо Младенов приказва след успеха с 4:0 над. Бившият народен селекционер изрази удовлетворение от показаното от " алените ", след което приказва по отношение на критиците на тима му и системата на игра, на която заложи през днешния ден.
 ЦСКА - София сподели мускули седмица преди мача с Левски ЦСКА - София сподели мускули седмица преди мача с Левски
" Винаги има какво да подобряваме и какво да желаеме, само че след тази победа какво да кажем с изключение на " отлично " на всички момчета - постигнахме това, което искахме. Победата си е победа, както предната против Славия. Дай боже да продължаваме по същия метод! Противниците ни пречат, обикновено, когато първото полувреме е много равностойно, второто полувреме тях ги напущат силите, а ние подвигаме оборотите. Това приказва позитивно за нашия тим.
26  ЦСКА - София - Ботев (Враца)
В последните седмици се чудят с какво да ни ухапят, ощипят, антирекорди вадят, чудят се какво да изкарат, все едно последните пет години единствено сме първенци. Всяка година нашите упоритости са едни и същи. Да, направихме провал, само че това не значи, че би трябвало да бъдем унищожени и да рухнем. Напротив, виждате начело каква конкуренция има, можеше да подобрим още повече състава, желае ми се да имаме повече изобретателни играчи. Видяхте, че множеството тимове се затварят против нас. Знам, че не е аршин, само че през днешния ден им противодействахме сполучливо. Ще решим проблемите лятото. Още при връщането от подготовката в споделих, че заради неналичието на не отработихме системата 4-4-2.
26  ЦСКА - София - Ботев (Враца)
Сигурно неистина съм споделил, че нямаме равносилен втори тим - ще прибавим през лятото, това което ни липса. Прибавихме скорост с Гарсес и Морено, в нахлуване имаме нужното равнище, което се изисква. Ще стана прост - желая повече креативност, футболисти да разчупват шаблона, заради липса на такива хора подхващам по-директен футбол.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР