Наставникът на Славия, Златомир Загорчич отчете, че неговият тим е

...
Наставникът на Славия, Златомир Загорчич отчете, че неговият тим е
Коментари Харесай

Загорчич: Не ми хареса, че влязохме с голям респект е мача

Наставникът на Славия, Златомир Загорчич регистрира, че неговият отбор е влязал с прекомерно огромен почит в мача с Лудогорец, приключил с проваляне 1:2. 

„ Щом Лудогорец е победил, значи е справедливо. Аз ще съм малко сериозен към играчите, влязохме с прекомерно огромен почит в мача и не създадохме задоволително положения през първото полувреме. Крис Добрев не съумя да бие прекрасен удар. През втората част играхме доста по-спокойно и върнахме попадението. После не ми хареса, че отново се прибрахме, след което и Лудогорец вкара втория си гол “, стартира експертът.

„ Когато играеш против грандовете постоянно има почит към избрани футболисти. Получихме голове от наши неточности. Не реагирахме добре след загуба на топка и позволихме контраофанзива. Това ме ядосва. Гледаме напред към идващия мач против Ботев Пловдив, с цел да продължим напред за Купата “.

„ Гледам всеки мач да играем добре и увещавам играчите, че би трябвало да се мисли единствено за победи. Понякога се получава, от време на време не. Всеки мач за мен е еднообразно значим “, приключи Загорчич.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР