Наставникът на Славия - Златомир Загорчич, остана доволен от показаното

...
Наставникът на Славия - Златомир Загорчич, остана доволен от показаното
Коментари Харесай

Загорчич: Мачът беше като за равенство, трябва да сме малко по-хитри

Наставникът на Славия - Златомир Загорчич, остана удовлетворен от показаното от играчите му по време на загубата с 0:1 против Черно море, само че призна, че на отбора му е нужно малко повече самочувствие и хитрост в основните моменти.
„ Не се обърка нищо, беше равносилен мач. Те направляваха мача през първото полувреме, ние през второто. За жал те използваха своя късмет и нашата неточност “.
„ Не ми хареса това, което се случи най-после. Трябва да сме по-хитри, да създадем фаул и да предотвратим сходна контраофанзива. Имаше едно напрежение през първото полувреме. През втората създадохме положителни положения, само че за жал съперника вкара “.
„ Ще създадем всичко допустимо, с цел да влезем в топ 6, само че имаме потребност и от шанс от време на време. Можеше и ние да спечелим мача, само че действителният резултат за мен беше тъждество “.
„ Ние разчитаме главно на българи, макар че имаме чужденци за повдигане на равнището. Дано младите израснат още. Имаме много национали и им поисквам хубави игри за националните тимове, с цел да напреднат “.
„ Не мога да съм неудовлетворен от нито един наш мач. Имаме 3 загуби напролет, само че не мога да се оплача от показаното. Само резултатите не ме удовлетворяват. Малко крачка би трябвало да създадем “, приключи Загорчич.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР