Наставникът на Славия Златомир Загорчич коментира загубата на "белите" с

...
Наставникът на Славия Златомир Загорчич коментира загубата на "белите" с
Коментари Харесай

Златомир Загорчич: Равностоен мач, до първия гол стояхме добре

Наставникът на Славия Златомир Загорчич разяснява загубата на "белите " с 0:2 от Черно море в дуел от 31-ия кръг на Първа лига.

"Равностоен мач, действителният резултат е хикс, като изключим гола на Божилов, който беше доста стойностен. Докато падна първия гол, при който сгрешихме играхме добре ", разяснява той.

"Имахме си греда, опитахме да атакувахме, получи се, само че като изключим гола на Божилов, играхме добре, спадна концентрацията ни при първия гол, младежи са, мислят си, че няма да ни се случи на нас, само че ни се случва. Не е това, което желаеме, само че играхме добре ", сподели още Загорчич.

"Говорих с Джерия, ще стане ясно след това каква е травмата, сега е с лекаря на тима ", сподели още той.

"Трябва да сме умни и да изиграем добър тактически мач против Ботев за Купата, постигнахме добър турнирен резултат в първия мач, вкарахме си гол, не сме привикнали с този ритъм на мачове, играем мач, възвръщаме, след това отново играем, отново възвръщаме. Всичко е в ръцете на доктора, той ще би трябвало да дефинира, кой ще играе, разгадавам на здравите хора, на тези които упражняват, в случай че някой има болежки, то няма да играе ", добави Загорчич.

"Ще вкарваме леко юношите в мачовете, те си заслужават, имат си качества, нека създадат хубава кариера ", приключи изявлението си треньорът на Славия.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР