Наставникът на Славия Златомир Загорчич говори преди началото на зимната

...
Наставникът на Славия Златомир Загорчич говори преди началото на зимната
Коментари Харесай

Загорчич: Има интерес към Светльо Вуцов, селекцията никога не свършва

Наставникът на Славия Златомир Загорчич приказва преди началото на зимната подготовка „ белите “, която стартира в България. На по-късен стадий столичани ще заминат за Турция. Заги разкри, че има доста предложения за българския национал Светослав Вуцов, както и за други футболисти на отбора.

„ Разбира се, най-важното е да се подготвим по най-хубавия метод на лагера в Турция. Надявам се новите момчета в състава да ни оказват помощ за втория полусезон. Пожелавам им здраве и положителни игри. Младите момчета от школата ще получат доста шансове за изява през втората половина от сезона. Ще бъдат промотирани и доста играчи от дубала на Славия “, стартира старши треньорът на Славия.

„ Селекцията в никакъв случай не завършва във футбола. Ако има добра опция за Славия, постоянно бихме се възползвали. За в този момент сме запълнили позициите, които ни бяха най-нужни. Надявам се да реализираме по-добри резултати през пролетта. Владимир Николов доста ще ни помогне в нахлуване. От неделя съставът ще бъде изцяло комплектован “, разяснява още Загорчич.

„ Има ползи към Светослав Вуцов, само че това е въпрос към управлението. Ще стане ясно през идващите седмици, тъй като има ползи и към други наши футболисти. Моята работа е на терена, а не да одобрявам предложения “

„ Георги Петков е ужасно момче. Изключително е потребен в съблекалнята. Само да е здрав и ще продължи да бъде в състава единствено да има това предпочитание. Петков има контракт до края на сезона, а след това ще се схванат “.

„ Не желая да мисля за задачите, тъй като тук в Славия значимото е да работим с млади български футболисти. Не желая да им слагам в допълнение напрежение. Ако се класираме за евротурнирите, ще играем “, приключи Загорчич.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР