Наставникът на Славия Златомир Загорчич говори пред репортерите преди първата

...
Наставникът на Славия Златомир Загорчич говори пред репортерите преди първата
Коментари Харесай

Заги призна за интерес към Светослав Вуцов

Наставникът на Славия Златомир Загорчич приказва пред репортерите преди първата подготовка на " белите " за 2023 година. Специалистът призна за интерес към националния вратар Светослав Вуцов, само че добави, че въпросът би трябвало да бъде заложен на началниците в най-стария столичен клуб. Заги сподели още, че ще е идеално, в случай че славистите доближат до евротурнирите. 

" Надявам се добре да се подготвим в Турция, да няма травми и новите момчета да ни оказват помощ да имаме още по-добри резултати. Здраве и положителни игри си пожелаваме. Славия е тим, който разчита на младите момчета от школата, ще получат късмет всички. Селекцията в никакъв случай не свършва във футбола - в случай че се отвори нещо забавно за Славия, ще реагираме. Имахме потребност от укрепване най-вече в отбрана и нахлуване. Надявам се да реализираме по-силни резултати и по-добри игри. 
 Славия показа трима от четиримата нови Славия показа трима от четиримата нови
На 100% на следващия ден идва синът на Йеленкович. Ако има някакви продажби, ще се реагира. Утре ще дойде и Дарко Тасевски. Най-важното е да няма травми и да се подготвим най-добре. За Светослав Вуцов питайте шефовете на клуба, има интерес, ще забележим какво ще стане. Не става въпрос единствено за Светльо, а и за други футболисти. Моята работа е там на игрището. Жоро Петков може да оказва помощ още, щом е здрав, има и предпочитание, може си, имаме потребност от него в съблекалнята. За задачите не желая да приказвам, работим с млади български футболисти, да израстват и да имаме резултати. Ако успеем да се класираме за евротурнирите, ще е идеално, само че не желая да въвеждам напрежение ", сподели Златомир Загорчич на стадион " Александър Шаламанов ".
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР