Наставникът на Славия Златомир Загорчич даде пресконференция малко повече от

...
Наставникът на Славия Златомир Загорчич даде пресконференция малко повече от
Коментари Харесай

Заги: Много тежки два месеца, дано продължим оттам, откъдето спряхме

Наставникът на Славия Златомир Загорчич даде конференция малко повече от седмица преди подновяването на шампионата в efbet Лига след паузата поради COVID-19. Специалистът е наясно, че все още има доста неясноти по отношение на положението на всички тимове поради дългото спиране, само че се надява, че “белите” ще съумеят да намерят бързо формата си, която посочваха преди прекъсването на шампионата. Заги също по този начин съобщи, че за първи път чува, че има интерес към бранителя на Локо (София) Шоко.

 Пресконференция на Златомир Загорчич @@@

“Два месеца без футбол ни тежеше на всички. Започнахме някакви тренировки преди две седмици, само че не са задоволителни, надяваме се да наваксаме. Утре имаме контрола с Ботев и ще забележим в какво положение е тимът. Ще преминем и този вирус и се надяваме към този момент да се връщаме към естествения живот. Емил Виячки е без признаци, всичко е наред. Чакаме да мине този интервал, които би трябвало да е изолиран и той ще бъде дружно с нас. Трябва да имаме вяра в себе си, че ще продължим по същия метод, както беше и преди пандемията. Всички влизаме в шампионата без подготовка”, сподели Загорчич.
 Пресконференция на Златомир Загорчич @@@

“Аз бях четири седмици под карантина, имаше полицейски часове. Малко по-затегнаото беше в Сърбия. Там шампионатът се възобновява след няколко дни. Никой не знае кой в каква форма е. Не знаем и ние самите какво ще представляваме на терена. Ще би трябвало и малко шанс да имаме и да си имаме вяра в нашите сили. Ще е рисково за футболистите, би трябвало да са доста умни на терена. Ако почувстват нещо, незабавно да се обаждат, с цел да ги предпазим. В момента не мислим за селекция. Имаме седем мача да доиграем и по-късно ще си поговорим кой ще остава и кой ще си потегля. В момента няма да дискутираме по този въпрос. Мислим за мача с Царско село и се надяваме да го спечелим. Няма да е елементарен дуел. Любо Пенев добър треньор и добър човек”, сподели още Заги.

ФОТОГАЛЕРИЯ
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР