Наставникът на Славия - руснакът Александър Тарханов, сподели мнението си

...
Наставникът на Славия - руснакът Александър Тарханов, сподели мнението си
Коментари Харесай

Саша Тарханов: Славия показа как не трябва да се играе в защита

Наставникът на Славия - руснакът Александър Тарханов, показа мнението си след тежката загуба с 1:5 от ЦСКА 1948, която отборът му записа.

" За една седмица играем трети мач. Това е едната страна. Знаете и, че при нас пристигна коронавирусът. Лиши ни от двама играчи, сътвори се напрежение. Това не може да не се отрази. Но за този резултат не е единствено това повода ", съобщи Тарханов.

" Отсъстват и двама от главните играчи - Карабельов и Филип Кръстев, и ми се постанова да трансформирам непрестанно, което е доста неприятно за един треньор. И третото - доста неточности по време на играта от всички играчи'', добави руснакът.

" Първото полувреме играта ми хареса, имаше реципрочност в офанзивите, играта беше забавна. След това вкарахме гол, което ми даде дребна вяра. Индивидуалните неточности обаче продължиха и една от тях докара и до дузпата. Три гола с глава е прекомерно доста за един футболен мач, само че Славия ги получи'', сподели още Саша Тарханов.

" И аз не мога да си обясня за какво се получи този спад. Отдавам го на непостоянност в играта на обособени играчи. Ние показахме по какъв начин не би трябвало да се играе в отбрана и не инцидентно получихме толкоз голове. След това прибегнах към младите смени, с цел да се каляват ", добави той.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР