Наставникът на Славия Хосе Мария Бакеро остана доволен от представянето

...
Наставникът на Славия Хосе Мария Бакеро остана доволен от представянето
Коментари Харесай

Бакеро: Можеше да спечелим, но можеше и да загубим

Наставникът на Славия Хосе Мария Бакеро остана удовлетворен от представянето на своя отбор при гостуването на ЦСКА на стадион „ Българска войска ”. „ Белите ” си потеглиха от Борисовата градина с точката след 1:1. Славия поведе посредством Галин Иванов, само че Лазар Туфегджич оформи крайния резултат.

„ Мачът се играе 90 минути. Беше дуел, който можеше да загубим, само че можеше и да спечелим. В последните минути домакините играха с много сърце, само че в последна сметка това бе най-хубавият ни мач досега ”, показа Бакеро

„ Мисля, че тренирахме две седмици и се подобрихме в тях, направихме промени, трябваше да работим и през днешния ден, Както споделя нашият президент: „ Работа, работа, работа! ” Има доста неща, които можем да подобрим.

„ Ние сме с два публични мача по напред. Ще губим, ще печелим, това е пътят. Доволен от това, което направихме. Дали губим, вършим тъждество или печелим, постоянно има какво да подобрим в играта си. Знаех, че ни липсва активност в последните минути. Тренираме доста, само че това не трансформира доста нещата. Това се случва в самите мачове. Най-накрая ще играем у дома в идващия мач. Имахме три дуела като посетители. Равенството против ЦСКА е добър резултат. Играем у дома, ще забележим какво ще се случи против Черно море. Ще продължим да работим всеки ден ”, приключи испанецът.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР