Наставникът на Славия – Иван Колев, опита да анализира поражението

...
Наставникът на Славия – Иван Колев, опита да анализира поражението
Коментари Харесай

Колев: Проблемите на Славия са в подготовката и организацията

Наставникът на Славия – Иван Колев, опита да проучва провалянето с 0:2 от Левски. Треньорът призна, че обстановката в тима е тежка след седмата поредна загуба, само че има вяра, че напълно скоро това нещо ще се промени с оглед работата на футболистите.

„ Левски ни би с две идентични осъществявания. Ние не вкарахме и губим. Второто полувреме с човек повече и в половината на Левски имахме 2-3 прелестни обстановки за гол. Ако ги бяхме осъществили, нещата щяха да са други. Не се случи, а това демонстрира, че намирисва на голова отпадналост в нашия тим. Трябва да обърнем внимание на този съставен елемент “, стартира Колев.

„ Славия е ясно, че има проблеми и най-големите са с подготовката на тима и организацията. Мисля, че във връзка с второто играчите се постараха в последните два мача да стоят по друг метод на терена. С първото можем да подобрим леко нещата, само че има и други неща. Не е в този момент моментът да ги проучвам. Най-лесно е да „ вадим нож “ на играчи, само че това е съставът. Мисля, че момчетата имат капацитет и съм уверен, че желаят да излязат от рецесията. Виждам държанието им в тренировките и считам, че скоро нещата би трябвало да се трансформират “, продължи той.

„ Тя една загуба тежи, камо ли 7. Тежи не тежи – тогава се потвърждава кой е експерт. Трябва да се активизираме и продължим с това, защото го виждам, до момента в който излезем от това положение. Ние проучваме всеки ден всичко какво се случва, да променим, предприемем. Започнали сме дейности в тази тенденция и чакам скоро Славия да има друг образ “, приключи Иван Колев.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР