Наставникът на Симоне Индзаги разкри, че титулярният страж може да

...
Наставникът на Симоне Индзаги разкри, че титулярният страж може да
Коментари Харесай

Ханданович може да не играе и срещу Удинезе, призна Индзаги

Наставникът на Симоне Индзаги разкри, че титулярният пазач може да пропусне и неделния мач против поради своята контузия в корема, която го извади от дуела против. Специалистът обаче акцентира, че има цялостно доверие във втория вратар, който беше с съществена виновност за загубата във въпросната среща.
 Вратар провали Интер в Болоня, Скудетото стартира да се отдалечава Вратар провали Интер в Болоня, Скудетото стартира да се отдалечава
“ има проблем и той тренира самостоятелно през днешния ден. Има някаква вяра, че ще успее да играе. В противоположен случай, разполагаме с и. Ако не е подготвен, тогава ще пусна Раду, на който напълно имам вяра. Той е доста добър вратар и постоянно е бил разполагаем, макар че не играе доста при нас. Той обаче има обещаваща кариера пред себе си. Настроението ни след загубата от не беше най-хубавото, бяхме много разочаровани. Аз обаче видях мощен екипен дух през последните няколко дни. Всеки мач е сложен, като този състав ще се бори до дъно. Ще гледаме мач за мач в и за финала за Купата. Надяваме се още веднъж да зарадваме почитателите след триумфа със Суперкупата.

Vigilia di: da Appiano Gentile in diretta la conferenza stampa di Simone Inzaghi
— Inter
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР