Наставникът на Севлиево Анатоли Тонов изрази разочарование от загубата с

...
Наставникът на Севлиево Анатоли Тонов изрази разочарование от загубата с
Коментари Харесай

Тонов: Моите футболисти ме изненадаха с лежерното си поведение през първите 30 минути

Наставникът на Севлиево Анатоли Тонов изрази отчаяние от загубата с 1:2 от Янтра (Габрово), която смъкна отбора му от върха в Северозападната Трета лига.

" Действително здрав мач за нашите стандарти. Проспахме първите 30 минути и получихме два гола. Хубавото е, че върнахме едно попадение преди почивката. През втората част заиграхме по-добре, само че пропуснахме много прилични обстановки. Футболът обаче се брои на голове. Ако бяхме вкарали изравнителен гол, имаше време и да обърнем нещата в наша изгода. Нямахме шанса да изравним и продължаваме напред.
Янтра не ни изненада. Изненадан съм от моите футболисти, които започнаха мача доста безгрижно, прибързано, неконцентрирано. Ще приказваме и ще забележим за какво се получи по този начин.

Радостното е, че игрово трансформираха нещата след почивката, само че цифрово не успяхме. Пропуските са плод на късмет, умения, шанс от време на време. Едно дерби постоянно има напрежение. Няколко момчетата не съумяха да си управляват нервите, само че всичко беше в границите на естественото. Още идната седмица се надявам да играе по-добре, да победим, само че с цел да се случи, би трябвало да вкараме един гол повече от съперника ", показа Тонов. Северозападна Трета лига 8 кръг, неделя 29 септември  Севлиево 1:2краен резулат  Янтра (Габрово)
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР